BENGS

ARCHITECT: Artdesk – Christophe Bicchierai

CLIENT: Bengs

LOCATION: Paris

CATEGORY: Tailor Made

AREA: 10 sqm

A consulting firm in strategy and innovation, Bengs transforms intuition and how-to into innovation. For this project, Wood-Skin collaborate with architect Christophe Bicchierai of Artdesk.

In the Firms Parisian headquarters a 10meters long tailor-made mirrored 3d surface installation on the ceiling just above the stairs, this feature subtly guides customers upstairs with the effect of reflections and lights.

The Wood-Skin composite is realized with a hidden- technical okumè layer and a high-aesthetic front surface of reflective laminate on the front,  that perfectly integrates with the blue surrounding space.

MATERIAL: Mirror laminate on okumè

WOOD-SKIN design and architecture|Tailor Made Surface|Bengs
WOOD-SKIN design and architecture|Tailor Made Surface|Bengs
WOOD-SKIN design and architecture|Tailor Made Surface|Bengs
WOOD-SKIN design and architecture|Tailor Made Surface|Bengs

OTHER REFERENCES