UNIVERSITY OF WINCHESTER – Winchester, Hampshire, England

CLIENT: University of Winchester

DESIGN: VEALE ASSOCIATES ACOUSTIC ARCHITECTS

LOCATION: Winchester, Hampshire – England

CATEGORY: Institutional

YEAR: 2017

WORK: Tailor Made panel

MATERIAL: Varnished Okumè

PHOTO CREDITS: WOOD-SKIN

The Veale associate’s acoustic team designed a geometrically complex surface helping to equally diffuse the sound throughout the space.

WOOD-SKIN has been tailored to meet both aesthetic and performance needs, while materials carefully picked to be lightweight.

Positioned in the higher part of the room in order to break the corner effect of the architectural volume this cutting edge piece has been also implemented with lights seamlessly integrated into the WOOD-SKIN surface, thanks to the many customisation possibilities of the material.

WE’VE GOT MORE