LINKEDIN

ARCHITECT: Il Prisma Studio

LOCATION: Madrid

CATEGORY: Tailor made

From the concept “The working solar system” the Italian architects’ studio Il Prisma decided to renovate the headquarter of the famous working network Linkedin in Madrid.

The main goal was to create bright spaces where colleagues can share and interact with the easy attitude typical of a family group.

For this project, Il Prisma Studio decided to work with Wood-Skin to create a big smart vertical wall that becomes a suspended ceiling and then a counter’s shield.

In addition, the geometrical pattern was studied to work together with Linkedin’s special graphic and interactive wall, a contemporary looking reception designed and build with cutting edge technologies.

MATERIAL: Okumè
FINISH: Transparent varnish and white laminate

linkedin
linkedin
linkedin

OTHER REFERENCES